Kledingpakket

Veel kinderen kunnen zich geen schone of passende kleding veroorloven. Zij lopen rond in kleding en  schoenen die vies, oud en vaak versleten soms niet eens in de juiste maat. Kinderen worden hierdoor op school en op straat vaak het mikpunt van pesterijen en worden sociaal gezien buitengesloten. Het zelfvertrouwen van deze kinderen daalt aanzienlijk en hier zullen ze nog lang (misschien wel voor altijd) last van hebben.

Stichting Kinderen met Minder geeft kids die dit hard nodig hebben kledingpakketten met mooie kleding, schoenen en andere items waardoor ook een kind onder de armoedegrens er, net zoals die anderen, goed uit mag zien en in mooie en passende kleding rond mag lopen, een enorme boost voor hun eigenwaarde! De vergoeding voor een kledingpakket is 35,- euro per kandidaat.

Online Privacy

Door deze website te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons privacybeleid, inclusief het gebruik van cookies en andere volgtechnologieen. We verkopen of delen je informatie met niemand buiten onze eigen organisatie