Wie zijn wij

De stichting Kinderen met Minder is ontstaan vanuit een innerlijke betrokkenheid om kinderen die zich in armoede bevinden te helpen. De stichting wil kinderen ondersteunen om ze een toekomst te bieden die ze verdienen.

Wat de stichting het belangrijkst vindt is de cognitieve ontwikkeling van een kind. Een juiste cognitieve ontwikkeling kan steun bieden bij het realiseren van een mooie carrière en het uitvoeren van wat een kind als een droom heeft. We willen elk kind met een droom of wens de juiste ondersteuning bieden om deze droom te verwezenlijken. De doelstelling van Kinderen met Minder is om kinderen die het minder hebben uit hun benarde situatie te trekken.

De core business van onze stichting is het ophalen van donaties d.m.v. inzamelacties en sponsoren. Met de opbrengst van deze inzamelingen richten wij ons op een groot aantal basisbehoeften, zoals het beschikbaar stellen van kledingpakketten, speelgoedpakketten, educatiepakketten en activiteiten. Verder organiseren wij evenementen en activiteiten voor de kinderen omdat wij vinden dat ontspanning zeer belangrijk is. 

Onze slogan luidt: " Ieder kind telt "

Online Privacy

Door deze website te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons privacybeleid, inclusief het gebruik van cookies en andere volgtechnologieen. We verkopen of delen je informatie met niemand buiten onze eigen organisatie