Over ons

Uit onderzoek is gebleken dat in 2020 meer dan 250.000 minderjarigen in een huishouden leefden met een laag inkomen. Wij vinden dat kinderen nooit verantwoordelijk zijn voor de financiële situatie van het gezin waar zij in leven. 

Zij hebben recht op dat zelfde stukje onbezorgdheid en geluk als de kinderen boven de armoedegrens Wat verstaan we nou precies onder kinderarmoede? Het niet kunnen bijwonen van een uitje of een schoolreisje bijvoorbeeld. Oude en/of niet passende kleding en schoenen, teveel om op te noemen eigenlijk. Wij van de Stichting Kinderen met Minder vinden dat dit echt niet kan en wij zetten onszelf daarom ook in voor deze kids. Wij werken samen met diverse organisaties, scholen, voedselbanken en donateurs om onze doelen te behalen.

Natuurlijk zijn ALLE kinderen belangrijk maar onze prioriteit gaat uit naar de kinderen die in gezinnen leven waar het beduidend minder gaat. Gezinnen waarvan de ouders maar net (of niet) rondkomen. Omdat deze ouders, vaak via een gemeentelijk traject, aankloppen bij diverse instanties is het voor ons van belang samen te werken met deze partijen.

Online Privacy

Door deze website te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons privacybeleid, inclusief het gebruik van cookies en andere volgtechnologieen. We verkopen of delen je informatie met niemand buiten onze eigen organisatie